Agriplanta-Romagrotec


„Din pasiune pentru agricultură” este motto-ul sub care Agriplanta-Romagrotec reunește cu succes tot ce este mai important în agricultura românească începând cu primăvara lui 2011.

Agriplanta-Romagrotec înseamnă: 1. expoziție în câmp; 2. loturi demonstrative; 3. demonstrații cu mașini agricole.

Agricultorii găsesc aici nu doar tehnică de calitate, ci și modele de succes de utilizare a mașinilor și utilajelor agricole, a input-urilor sau a soluțiilor pregătite de companiile din domeniu.Agriplanta-2019-WebBanner

1
Cele mai noi tendințe în tehnologia agricolă
Vârfuri de gamă din portofoliul firmelor participante
Demonstrații cu mașini agricole: mii de cai-putere la lucru, în condiții reale, de câmp
Zootehnica Show: cele mai noi tendinţe în creşterea animalelor
 

Cum ajungi?

Expoziția se desfășoară în apropiere de București, lângă localitatea Fundulea, județul Călărași. Accesul auto dinspre Capitală se face de pe Autostrada A2 București-Constanța, ieșirea din dreptul localității Fundulea, la km 35, apoi mergeți circa 1 km pe DJ402, spre Nana (Oltenița).

Program de vizitare

  • 09.00 - 18.00

INFORMAȚII UTILE

Lista de expozanți și programul evenimentului pentru 2019 vor fi disponibile în curând. Până atunci, vezi cum a fost la ediția trecută.


Intrarea în expoziție se face pe bază de:

ÎNREGISTREAZĂ-TE!


Completează integral datele tale folosind formularul disponibil printr-un click pe imaginea alăturată. Vei primi biletul de acces pe adresa de e-mail oferită.

Pentru a intra la expoziție ne poți arăta e-mailul pe telefon sau poți aduce o copie printată a lui, iar noi vom scana codul QR.


bulina tichet ap-rat