Demonstraţii zilnice cu maşini agricole:

  • Tehnici moderne pentru protecţia plantelor – Maşini de erbicidat în acţiune
  • Tehnologii inovative pentru prelucrarea solului
  • Testarea şi diagnosticarea maşinilor de erbicidat (la standul USAMV Cluj-Napoca)
  • NOU: Parada utilajelor agricole

Mașini de erbicidat în acțiune

Program: Zilnic, ora 11:00 / ora 15:30, Zona Demo 1

Tehnologii inovative pentru prelucrarea solului

Program: Zilnic, de la ora 13:30, Zona Demo 2

 
 
 
Accesul în spațiul expozițional, în spațiile de manevră și în zonele de demonstrații se face pe propria răspundere. Eventualele accidente nu pot fi considerate responsabilitatea organizatorului, a partenerilor, a contractanților sau a firmelor expozante. În spaţiile de manvră şi în zonele de demonstraţii este permis accesul persoanelor autorizate, cu vârsta peste 18 ani şi însoţite de un reprezentant al firmei acre deţine utilajele. În incinta spaţiului expoziţional sunt interzise: accesul copiilor cu vârsta sub 15 ani, dacă aceştia nu sunt însoţiţi de adulţi, accesul cu animale, accesul în raza de acţiune a utilajelor în funcţiune, accesul dincolo de benzille de delimitare.
e2-min

DLG Special:

DLG Special: Campus Cereale – Loturi demonstrative. Produse şi tehnologii
DLG Special: Campus Irigaţii – Managementul apei.


În 2019, DLG InterMarketing a lansat , noul concept integrat de promovare a utilajelor pentru irigaţii către vizitatorii AgriPlanta-RomAgroTec.

Vizitatorii expoziţiei au ocazia să participe la demonstraţii zilnice cu utilaje pentru irigat, să se informeze asupra soluţiilor inovative pentru managementul apei, să afle mai mult despre sistemele inteligente de irigare şi tehnologii performante în domeniul irigaţiilor.

Organizator: DLG InterMarketing; Parteneri: AgriBusinessJob, Fundaţia Revistei Ferma, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București
  • - Consiliere în carieră
  • - SkillShops: Testarea candidaţilor prin activităţi de îndemânare
  • - Job-Wall: Ofertele angajatorilor din agricultură
Vino împreună cu copilul tău la evenimentele AgriKids unde are șansa să descopere prin jocuri interactive cum poate deveni un fermier priceput, iubi plantele și lucra pământul!
Atelierele AgriKids au loc de Vineri pana Duminica ( inclusiv) și reprezintă locul unde copiii isteți se întâlnesc cu agricultura.
Nu uita: orice mic fermier este binevenit!
 
De Vineri pana Duminica, intre orele 12:00 și 16:00, micuții fermieri pot participa la programele special create pentru ei:
- În grădina AgriKids;
- Jocuri interactive;
- Ateliere tematice