Demonstraţii zilnice cu maşini agricole:

 • Tehnici moderne pentru protecţia plantelor – Maşini de erbicidat în acţiune
 • Tehnologii inovative pentru prelucrarea solului
 • Testarea şi diagnosticarea maşinilor de erbicidat (la standul USAMV Cluj-Napoca)
 • NOU: Parada utilajelor agricole
 • NOU: Demonstraţii individuale, la stand, cu maşini agricole

Mașini de erbicidat în acțiune

Program: Zilnic, ora 11:00 / ora 15:30, Zona Demo 1

Tehnologii inovative pentru prelucrarea solului

Program: Zilnic, de la ora 13:30, Zona Demo 2

 
 
 
 
Accesul în spațiul expozițional, în spațiile de manevră și în zonele de demonstrații se face pe propria răspundere. Eventualele accidente nu pot fi considerate responsabilitatea organizatorului, a partenerilor, a contractanților sau a firmelor expozante. În spaţiile de manvră şi în zonele de demonstraţii este permis accesul persoanelor autorizate, cu vârsta peste 18 ani şi însoţite de un reprezentant al firmei acre deţine utilajele. În incinta spaţiului expoziţional sunt interzise: accesul copiilor cu vârsta sub 15 ani, dacă aceştia nu sunt însoţiţi de adulţi, accesul cu animale, accesul în raza de acţiune a utilajelor în funcţiune, accesul dincolo de benzille de delimitare.
Agriplanta-2019-WebBanner
e1-min

Demonstraţii zilnice pentru logistica fermei şi construcţii

Zonă de expunere şi demonstraţii practice cu utilaje pentru logistica fermei şi construcţii
e2-min

DLG Special:

DLG Special: Campus Cereale – Loturi demonstrative. Produse şi tehnologii
DLG Special: Campus Irigaţii – Managementul apei.

DLG InterMarketing lansează , noul concept integrat de promovare a utilajelor pentru irigaţii către vizitatorii AgriPlanta-RomAgroTec 2019.

Pentru prima dată la AgriPlanta-RomAgroTec, vizitatorii expoziţiei vor avea ocazia să participe la demonstraţii zilnice cu utilaje pentru irigat, să se informeze asupra soluţiilor inovative pentru managementul apei, să afle mai mult despre sistemele inteligente de irigare şi tehnologii performante în domeniul irigaţiilor.

În ziua de Vineri, 17 mai, vizitatorii sunt invitaţi să participe la Forumul pentru irigaţii. Pe tot parcursul zilei, în intervalul 10:30 - 17:00, sunt pregătite o serie de evenimente care abordează tematica irigaţiilor în România şi la nivel internaţional.

Activităţile din programul Forumului pentru Irigaţii sunt realizate cu sprijinul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, având ca parteneri: Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Autoritatea pentru Administrarea Sistemului Naţional Antigrindină şi de Creştere a Precipitaţiilor, Direcţia Judeţeană pentru Agricultură Călăraşi, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din Bucureşti, APPR - Asociația Producătorilor de Porumb din România.

Descoperă soluțiile adaptate fermei tale, oferite de specialiștii din zootehnie

 • Prezentari de animale de rasa
 • Accent pe tehnologie si inovatie in zootehnie
 • Formare profesionala
 • Sisteme de bonitare la bovine si ovine
 • Forum
 • Concursuri si tombole
Organizator: DLG InterMarketing; Parteneri: AgriBusinessJob, Fundaţia Revistei Ferma, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București
 • - Consiliere în carieră
 • - SkillShops: Testarea candidaţilor prin activităţi de îndemânare
 • - Job-Wall: Ofertele angajatorilor din agricultură

ZIUA LICEELOR AGRICOLE

Sâmbătă, 18 mai
Organizatori: Fundaţia Revistei Ferma, DLG InterMarketing;

Parteneri: Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR), Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Maşini Agricole din România (APIMAR), Autoritatea Naţională pentru Formare Profesională Iniţială în Sistem Dual din România, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din Bucureşti, Academia de Studii Economice Bucureşti – Facultatea de Economie Agroalimentară şi a Mediului

 • Prezentarea ofertei educaţionale a liceelor agricole partenere în proiectul „ Susţinem învăţământul preuniversitar agricol”
 • Conferinţa “ Tinerii cu studii medii sunt cei care pot face agricultura să se mişte”. Organizatori: DLG InterMarketing, Radio France Internationale – România. Partener: Revista Ferma
 • Concurs cu premii, pe teme agricole, pentru liceeni
 • Dezbateri cu firmele expozante şi fermierii asupra aspectelor practice în educaţia agricolă.
parallax background
 
Vino împreună cu copilul tău la evenimentele AgriKids unde are șansa să descopere prin jocuri interactive cum poate deveni un fermier priceput, iubi plantele și lucra pământul!
Atelierele AgriKids au loc zilnic în perioada 17 - 19 mai și reprezintă locul unde copiii isteți se întâlnesc cu agricultura.
Nu uita: orice mic fermier este binevenit!
 
Între orele 12:00 și 16:00, micuții fermieri pot participa la programele special create pentru ei:
- În grădina AgriKids;
- Jocuri interactive;
- Ateliere tematice

Tombole cu premii

Deplasare la AGRITECHNICA 2019 - oferită de DLG InterMarketing. Agritechnica are loc între 10 și 16 noiembrie, la Hanovra, Germania


Dacă te-ai înscris online pentru tichet de acces gratuit, sau dacă ai completat integral datele tale pe formularul de înregistrare din Invitaţia de Vizitare, participi automat la extragerea premiului pentru deplasarea la cea mai mare expoziţie de maşini agricole din lume. DLG InterMarketing oferă ca premiu un bilet de avion dus-întors, 2 nopţi cazare pentru 1 persoană şi biletul de intrare la AGRITECHNICA. Mai multe detalii aflați la standul i3.