ZETOR TRACTOR SRL
mai 16, 2022
ProCredit BANK S.A.
mai 16, 2022

SIGMA CVM ROMANIA SRL
Romania / Bucuresti
Strada Biharia, Nr. 26, Et.4, Sector 1
Descriere

Compania noastră are ca scop principal distribuirea către fermierii români a celor mai performante și eficiente echipamente agricole, prin soluții flexibile de finanțare, cu un accent deosebit pe calitatea și disponibilitatea activităților de service și a pieselor de schimb.
Suntem importator unic în Romania pentru branduri precum Massey Ferguson, TopCon, Siloking, Giant Tobroco, Irriland dar și distribuitori pentru o gamă largă de produse renumite la nivel internațional.

Description

Our company’s main purpose is the distribution to the Romanian farmers of the most efficient agricultural equipments, through flexible financing solutions, with a special emphasis on the quality and availability of the service activities and of the exchange markets.
We are the only importer in Romania for brands such as Massey Ferguson, TopCon, Siloking, Giant Tobroco but also distributors for a wide range of internationally renowned products.

Compania noastră are ca scop principal distribuirea către fermierii români a celor mai performante și eficiente echipamente agricole, prin soluții flexibile de finanțare, cu un accent deosebit pe calitatea și disponibilitatea activităților de service și a pieselor de schimb. Suntem importator unic în Romania pentru branduri precum Massey Ferguson, TopCon, Siloking, Giant Tobroco, Irriland dar și distribuitori pentru o gamă largă de produse renumite la nivel internațional.