AgriPlanta-RomAgroTec DIGITAL “in vizita” la ATELIER ALCEDO

Lucrarile Solului si Semanat– Inovatie si Progres
iunie 10, 2020
IRUM, producătorul român de utilaje, lansează o nouă gamă de tractoare agricole.
iunie 23, 2020

Duminica, 14 iunie – Miercuri, 17 iunie

Vino alaturi de noi intr-o calatorie virtuala la ATELIERUL ALCEDO de la Deveselu! La cea de-a 3 editie ALCEDO doreste sa puna la dispozitia dvs. cele mai importante informatii despre soiurile si hibrizii cultivati si tehnologiile iscusite aplicate. Deschidem calatoria virtuala cu prezentarea ATELIERULUI ALCEDO CEREALE PAIOASE unde am avut in testare un total de 78 soiuri, unele noi, altele consacrate, de GRAU de toamna si primavara, ORZ de toamna si primavara, TRITICALE, SECARA si OVAZ.

Prin intermediul specialistilor ALCEDO, precum si a reprezentantilor companiilor partenere, veti afla informatii despre soiurile prezente in ATELIER, despre produsele de protectia plantelor, ingrasamintele folosite si tehnologiile folosite. Alaturi de noi in acest proiect au fost Caussade Semences Romania, Donau Saat, Ciproma SEM, LG Seeds Romania, Probstdorfer Saatzucht Romania, RAGT, Syngenta Romania, EuroChem, UPL Romania. Pentru infiintarea si intretinerea micro-loturilor am apelat la echipamentele puse la dispozitie de Vantage.

Urmariti-ne pe AGRO TV: Duminica, 14 iunie, orele 9:30 si 19:30 | Luni, 15 iunie, ora 16:30 | Marti, 16 iunie, ora 23:00 | Miercuri, 17 iunie, ora 15:30.

Si tot de Duminica, 14 iunie 2020, ne veti putea urmari pe fb.com/ Alcedo si fb.com/Agriplanta-Romagrotec, aici pe site www.agriplanta.ro/digital, pe canalul de Youtube #DLGIntermarketing si pe canalul de Youtube #AGRO TV.