TEHNODIESEL SRL
mai 18, 2022
TEHNOFAVORIT S.A.
mai 18, 2022

TEHNO WORLD S.R.L
Romania / Suceava
Comuna Baia, DN2E km 2
Descriere

TEHNOWORLD este o fabrică cu capital 100% românesc, specializată în producția de țevi de polietilenă de înaltă densitate (HDPE), polipropilenă (PP) și PVC-U în România. Călătoria noastră a început în 2003, condusă de o echipă dedicată de ingineri și vizionari care au pus bazele unui proiect construit pe principiile organizării, muncii dedicate și disciplinei.
Astăzi, aceste principii formează baza culturii noastre organizaționale.

Description

At Tehnoworld, we are proud to be a premier factory, specialized in the production of high-density (HDPE), polypropylene (PP) and PVC-U pipes in Romania. Our journey began in 2003, driven by a dedicated team of engineers and visionaries who laid the foundations for a venture build on the principles of organization, hard work and discipline.
Today, those principles form the bedrock of our organizational culture

TEHNOWORLD este o fabrică cu capital 100% românesc, specializată în producția de țevi de polietilenă de înaltă densitate (HDPE), polipropilenă (PP) și PVC-U în România. Călătoria noastră a început în 2003, condusă de o echipă dedicată de ingineri și vizionari care au pus bazele unui proiect construit pe principiile organizării, muncii dedicate și disciplinei. Astăzi, aceste principii formează baza culturii noastre organizaționale.