MECANEXIM ENGINEERING NORCAR KUBOTA TIMAN
mai 18, 2024
AFKO AGRO IRIGATII SRL
mai 18, 2024

RAIFFEISEN BANK
Romania / Bucuresti
Str. Calea Floreasca, Nr.246C, Cladirea Sky Tower, Sect.1
Descriere

De mai bine de 25 de ani, Raiffeisen Bank susține mediul economic din România, oferind produse și servicii financiare dezvoltate pentru a acoperi nevoile clienților.

Segmentul agricol continuă să fie în atenția noastră, iar dorința de a fi cât mai aproape de fermieri ne motivează să venim cu soluții practice, adaptate permanent necesităților și axate pe absorbția fondurilor europene.

Astfel, la Raiffeisen Bank România oferim consiliere în produse bancare, consultanță pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile AFIR și numeroare soluții de creditare, avantajoase pentru modernizarea fermelor.

Suntem parteneri 1:1 pentru ferme de viitor.

https://www.raiffeisen.ro/ro/imm/produse-si-servicii/finantare.html

De mai bine de 25 de ani, Raiffeisen Bank susține mediul economic din România, oferind produse și servicii financiare dezvoltate pentru a acoperi nevoile clienților. Segmentul agricol continuă să fie în atenția noastră, iar dorința de a fi cât mai aproape de fermieri ne motivează să venim cu soluții practice, adaptate permanent necesităților și axate pe absorbția fondurilor europene. Astfel, la Raiffeisen Bank România oferim consiliere în produse bancare, consultanță pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile AFIR și numeroare soluții de creditare, avantajoase pentru modernizarea fermelor. Suntem parteneri 1:1 pentru ferme de viitor. https://www.raiffeisen.ro/ro/imm/produse-si-servicii/finantare.html