BNP DRAGOTESTI COOPERATIVA
mai 2, 2024
DUEA AGRIZOOTECH SRL
mai 3, 2024

QEMETICA AGRICULTURAL SOLUTIONS ROMANIA
Romania
Str. Uzinei, Nr. 2, Pavilion ATM, Et. 4, biroul 406, Ramnicu Valcea / Punct de lucru: Bucuresti, Sect. 2, Str. Delea Veche, Nr. 24, Corp A, et. 6, modul M5
Descriere

Grupul CIECH (care din iunie 2024 se va numi QEMETICA) este cel mai mare producător de produse de protecție a plantelor, spume poliuretanice și bicarbonat de sodiu din Polonia și cel mai mare furnizor de silicați de sodiu din Europa. Are fabrici în Polonia, Germania și România și are peste 3.000 de angajați în întreaga UE.
Un element important al ofertei QEMETICA este Halvetic, un nou erbicid pe bază de glifosat, bazat pe tehnologia inovatoare brevetată BGT („Better Glyphosate Technology”).

Description

CIECH Group (which from June 2024 will be called QEMETICA) is the largest producer of plant protection products, polyurethane foams and sodium bicarbonate in Poland and the largest supplier of sodium silicates in Europe. It has factories in Poland, Germany and Romania and employs more than 3,000 people across the EU.
An important element of QEMETICA’s offer is Halvetic, a new glyphosate herbicide based on the innovative patented technology BGT („Better Glyphosate T

Grupul CIECH (care din iunie 2024 se va numi QEMETICA) este cel mai mare producător de produse de protecție a plantelor, spume poliuretanice și bicarbonat de sodiu din Polonia și cel mai mare furnizor de silicați de sodiu din Europa. Are fabrici în Polonia, Germania și România și are peste 3.000 de angajați în întreaga UE. Un element important al ofertei QEMETICA este Halvetic, un nou erbicid pe bază de glifosat, bazat pe tehnologia inovatoare brevetată BGT ("Better Glyphosate Technology").