MAQUINARIA AGRICOLA SOLÀ SL
mai 18, 2023
PALMEX CM SRL
mai 18, 2023

METZER ROMANIA
Romania / Ilfov
Com. Dragomiresti Vale, Dragomiresti Logistic Park, Strada Rudeni/Padurii 90, Cod postal 077095
Descriere

Soluții personalizate de irigații pentru orice cultură! Linii de picurare produse în România!METZERPLAS EU SRL este subsidiara companiei METZERPLAS Israel, companie fondată în anul 1970. Atât METZERPLAS Israel, cât și METZERPLAS EU SRL sunt companii producătoare de linii de picurare utilizate în sectorul agricol și în domeniul rezidențial.
METZERPLAS EU SRL are la bază o echipă cu o experiență de peste 12 ani în domeniul irigațiilor și micro-irigațiilor, atât local cât și Internațional.

Description

Customized irrigation solutions for any crop! Drip lines produced in Romania! METZERPLAS EU SRL is a subsidiary of METZERPLAS Israel, a company founded in 1970. Both METZERPLAS Israel and METZERPLAS EU SRL are companies producing drip lines used in the agricultural and residential sectors.
METZERPLAS EU SRL is based on a team with over 12 years of experience in the field of irrigation and micro-irrigation, both locally and internationally.

Soluții personalizate de irigații pentru orice cultură! Linii de picurare produse în România!METZERPLAS EU SRL este subsidiara companiei METZERPLAS Israel, companie fondată în anul 1970. Atât METZERPLAS Israel, cât și METZERPLAS EU SRL sunt companii producătoare de linii de picurare utilizate în sectorul agricol și în domeniul rezidențial. METZERPLAS EU SRL are la bază o echipă cu o experiență de peste 12 ani în domeniul irigațiilor și micro-irigațiilor, atât local cât și Internațional.