TEHNO WORLD S.R.L
mai 18, 2022
THERMOSTAHL ROMANIA SISTEME TERMICE SRL
mai 18, 2022

TEHNOFAVORIT S.A.
Romania / Cluj
Str. Ștefan Emilian, nr.273, loc. Bonțida, 407105
Descriere

Tehnofavorit este una dintre cele mai importante companii producătoare de utilaje agricole din România. Fondată în anul 1949, aceasta are o experiență îndelungată în domeniu și este cunoscută pentru producția de utilaje agricole de înaltă calitate.
Pe lângă producția de utilaje agricole pentru zootehnie, Tehnofavorit a dezvoltat și o gamă largă de utilaje fitosanitare, cum ar fi atomizoare și pulverizatoare pentru erbicidat.

Description

Tehnofavorit is one of the most important agricultural machinery manufactures in Romania. Founded in 1949, the company has extensive experience in the field and is know for producing high quality agricultural machinery.
In addition to producing agricultural machinery for animal feed, Tehnofavorit has also developed a wide range of phytosanitary equipment, such as sprayers and herbicide sprayers.

Tehnofavorit este una dintre cele mai importante companii producătoare de utilaje agricole din România. Fondată în anul 1949, aceasta are o experiență îndelungată în domeniu și este cunoscută pentru producția de utilaje agricole de înaltă calitate. Pe lângă producția de utilaje agricole pentru zootehnie, Tehnofavorit a dezvoltat și o gamă largă de utilaje fitosanitare, cum ar fi atomizoare și pulverizatoare pentru erbicidat.