PREMIUM TOOLS S.R.L.
mai 18, 2023
PROBSTDORFER SAATZUCHT ROMANIA SRL
mai 18, 2023

PRIME AGRICULTURE SRL
Romania / Prahova
Str. Constantin Brancoveanu, nr.79, Pleasa
Descriere

SOLUTII ADAPTATE CLIENTILOR NOSTRI

Societatea noastra ofera o gama variata de echipamente conexe activitatii de depozitare si conditionare a cerealor, avand ca principal scop asigurarea unei cadru eficient si coerent de exploatare al fermelor.
Obiectivul nostru implica crearea unei relatii bazate pe incredere reciproca si evident in urma unei analize coerente, ofertarea celor mai bune solutii tehnice, avand ca baza un raport corect intre pret si calitate.
Pornind de la necesitatile dumneavoastra putem proiecta si construi o gama variata de echipamente. Intreaga echipa este dedicata atingerii unui nivel de calitate ce va depasi exigentele.

SOLUTII EFICIENTE PENTRU FERMIERI

Prime Agriculture ofera solutii complete pentru depozitarea, manipularea si conditionarea cerealelor:

Silozuri cereale cu baza plana si conica
Snecuri profesionale pentru cereale
Transportoare cu lant si levatoare cu cupe
Uscatoare curatitoare pentru cereale
Echiparea laborator pentru probe cereale
Sisteme de insacuire cereale, peleti si sroturi
Transportoare pneumatice cereale
Selectoare pentru cereale
Echipamente monitorizare temperatura cerale
Sisteme de ventilatie cereale

SOLUTII ADAPTATE CLIENTILOR NOSTRI Societatea noastra ofera o gama variata de echipamente conexe activitatii de depozitare si conditionare a cerealor, avand ca principal scop asigurarea unei cadru eficient si coerent de exploatare al fermelor. Obiectivul nostru implica crearea unei relatii bazate pe incredere reciproca si evident in urma unei analize coerente, ofertarea celor mai bune solutii tehnice, avand ca baza un raport corect intre pret si calitate. Pornind de la necesitatile dumneavoastra putem proiecta si construi o gama variata de echipamente. Intreaga echipa este dedicata atingerii unui nivel de calitate ce va depasi exigentele. SOLUTII EFICIENTE PENTRU FERMIERI Prime Agriculture ofera solutii complete pentru depozitarea, manipularea si conditionarea cerealelor: Silozuri cereale cu baza plana si conica Snecuri profesionale pentru cereale Transportoare cu lant si levatoare cu cupe Uscatoare curatitoare pentru cereale Echiparea laborator pentru probe cereale Sisteme de insacuire cereale, peleti si sroturi Transportoare pneumatice cereale Selectoare pentru cereale Echipamente monitorizare temperatura cerale Sisteme de ventilatie cereale