OTTO TRAILER SRL
mai 17, 2022
OVLAC FABRICACION DE MAQUINARIA AGRICOLA SA
mai 17, 2022

OSCAR DOWNSTREAM
Romania / Bucuresti
Eminescu Office - etaj 6 Str. Mihai Eminescu 108-112 Sector 2, 020082
Descriere

De peste 20 de ani pe piata romaneasca, OSCAR ofera solutii de alimentare adaptate nevoilor din agricultura:

– Carburant OSCAR
– Statii de incinta OSCAR-DIESELpoint – un pachet integrat de servicii cu instalarea statiei de incinta OSCAR in comodat, suport tehnic, mentenanta specializata si service pentru statia de incinta și livrare de motorina, incluse in pret;
– Termen de plata extins pana la RECOLTA;
– Livrare in 24 de ore de la confirmarea comenzii.

Serviciul integrat OSCAR – DIESELpoint, ofera tuturor partenerilor un control strict si eficient asupra consumului de motorina. Peste 2500 de statii de incinta OSCAR sunt in prezent, active la nivel national si folosite de clienti din toate domeniile de activitate.

Carburantul OSCAR este alaturi de tine, recolta dupa recolta.

De peste 20 de ani pe piata romaneasca, OSCAR ofera solutii de alimentare adaptate nevoilor din agricultura: - Carburant OSCAR - Statii de incinta OSCAR-DIESELpoint - un pachet integrat de servicii cu instalarea statiei de incinta OSCAR in comodat, suport tehnic, mentenanta specializata si service pentru statia de incinta și livrare de motorina, incluse in pret; - Termen de plata extins pana la RECOLTA; - Livrare in 24 de ore de la confirmarea comenzii. Serviciul integrat OSCAR – DIESELpoint, ofera tuturor partenerilor un control strict si eficient asupra consumului de motorina. Peste 2500 de statii de incinta OSCAR sunt in prezent, active la nivel national si folosite de clienti din toate domeniile de activitate. Carburantul OSCAR este alaturi de tine, recolta dupa recolta.