FARM TECH SRL
mai 16, 2022
GRANIT PARTS&CO SCS
mai 16, 2022

FOERCH SRL
Romania / Brasov
Str. Ecologiștilor, nr. 43, mun. Săcele
Descriere

Prezenti pe piata din Romania din 2008, FOERCH Romania face parte din intreprinderile de top cu vanzare directa de articole consumabile, articole de montaj si de ancorare pentru ateliere si industrie.
Indiferent daca ne aflam în domeniul auto, constructii, metal, ateliere industriale sau de intreprindere, FOERCH este consilierul si partenerul dumneavoastră competent, pentru necesarul de atelier precum si pentru articole de fixare si montaj.

Description

Present on the Romanian market since 2008, FOERCH Romania is one of the top companies with direct sales of consumables, assembly and anchoring items for workshops and industry.
Whether we are in the automotive, construction, metal, industrial or enterprise workshops, FOERCH is your competent advisor and partner for your workshop needs as well as for fasteners and fittings.

Prezenti pe piata din Romania din 2008, FOERCH Romania face parte din intreprinderile de top cu vanzare directa de articole consumabile, articole de montaj si de ancorare pentru ateliere si industrie. Indiferent daca ne aflam în domeniul auto, constructii, metal, ateliere industriale sau de intreprindere, FOERCH este consilierul si partenerul dumneavoastră competent, pentru necesarul de atelier precum si pentru articole de fixare si montaj.