SORPAC OBLIZAJEK PAWLAK STEINKE SP.J.
mai 17, 2022
OEHLER MECANICA S.R.L.
mai 17, 2022

NAANDANJAIN IRRIGATION COMPANY SRL
Romania / Ilfov
SOS. ALEXANDRIEI NR. 116-118, BRAGADIRU
Descriere

NaanDanJain Romania este subsidiara NaanDanJain Irrigation Israel, lider internațional în producția și distribuția soluțiilor de irigare pentru orice tip de ferma.
Avand experienta si echipamente de ultima generatie, suntem specialisti in implementarea de proiecte la cheie pentru sisteme de irigare localizate (picurare și aspersie), precum și tehnologii AgTech și accesorii pentru irigare, sisteme de filtrare, fertilizare, automatizari etc., personalizate pentru nevoile oricarui tip de ferma.

Description

NaanDanJain Romania is a subsidiary of NaanDanJain Irrigation Israel, an international leader in the production and distribution of irrigation solutions for any type of farm. Having the expertize and state-of-the-art equipment, we are specialized in implementing irrigation turn-key projects (drip and sprinklers), as well as AGTech technologies and irrigation accessories, filtering systems, fertigation, automation, etc. tailored for any farm needs.

NaanDanJain Romania este subsidiara NaanDanJain Irrigation Israel, lider internațional în producția și distribuția soluțiilor de irigare pentru orice tip de ferma. Avand experienta si echipamente de ultima generatie, suntem specialisti in implementarea de proiecte la cheie pentru sisteme de irigare localizate (picurare și aspersie), precum și tehnologii AgTech și accesorii pentru irigare, sisteme de filtrare, fertilizare, automatizari etc., personalizate pentru nevoile oricarui tip de ferma.