JAREX FILTERTECHNIK SRL
mai 17, 2022
KEIRON LOGISTICS SRL
mai 17, 2022

KALORINA BIO SRL

  Romania / Ilfov
  STR GARII, NR 161, COM. JILAVA
  Descriere

  Sisteme de incalzire eficiente si solutii de incalzire ecologice “costume made” pentru sector rezidential, comercial, agricol si industrial.
  Societatea Tatano ofera o gama ampla de produse si solutii pentru instalatiile de incalzire si productie apa calda menajera sau de proces tehnologic, cu functionare pe biomasa lemnoasa si agro-vegetala: centrale pe peleti si aschii de lemn, generatoare de aer cald, precum si centrale industriale, intr-o diversificata gama de modele si de puteri: 15 kW- 3 MW.

  Sisteme de incalzire eficiente si solutii de incalzire ecologice “costume made” pentru sector rezidential, comercial, agricol si industrial. Societatea Tatano ofera o gama ampla de produse si solutii pentru instalatiile de incalzire si productie apa calda menajera sau de proces tehnologic, cu functionare pe biomasa lemnoasa si agro-vegetala: centrale pe peleti si aschii de lemn, generatoare de aer cald, precum si centrale industriale, intr-o diversificata gama de modele si de puteri: 15 kW- 3 MW.