Generatoare aer cald ecoHORNET pe peleti si agro-peleti
mai 24, 2022
Combinatorul Kompaktomat
mai 24, 2022

Instalatii de piroliza ecoHORNET
Descriere

Piroliza cu echipament ecoHORNET este o solutie ecologica de a procesa toate tipurile de materii organice, inclusiv carbune, deseurile menajere organice, namolurile de epurare, deseuri de plastic, deseuri din cauciuc, slamuri sau pamant infestat, resturi, subproduse agricole, vegetale, orice biomasa, in mod eficient din punct de vedere comercial.

Instalatiile de piroliză ecoHORNET prezintă avantajul că procesează și neutralizează deseurile organice economic, obținându-se produse valorificabile energetic și tehnologic.

Piroliza cu echipament ecoHORNET este o solutie ecologica de a procesa toate tipurile de materii organice, inclusiv carbune, deseurile menajere organice, namolurile de epurare, deseuri de plastic, deseuri din cauciuc, slamuri sau pamant infestat, resturi, subproduse agricole, vegetale, orice biomasa, in mod eficient din punct de vedere comercial. Instalatiile de piroliză ecoHORNET prezintă avantajul că procesează și neutralizează deseurile organice economic, obținându-se produse valorificabile energetic și tehnologic.