ALCHEMIST – MS ILERI TASARIM LTD
mai 25, 2022
OPTIPARTS.RO
mai 27, 2022

AGROLAND CONSULT SRL
Romania / Brasov
Str. Principala, nr. 62, Vistea de Jos
Descriere

AUTOGHIDARE.RO – dealer exclusiv CHCNAV
AUTOGHIDARE.RO este singura platforma din Romania dedicata exclusiv sistemelor de autoghidare cu precizie pentru tractoare.In calitate de dealer exclusiv in Romania al sistemului de autoghidare pentru tractoare CHCNAV , o companie internationala cu o experienta de 19 ani prezenta in peste 100 tari.
Si noi facem agricultura si zootehnie de peste 28 de ani, toate produsele sunt testate la noi in ferme inainte de a le comercializa.

Description

AUTOGHIDARE.RO – exclusive dealer CHCNAV
AUTOGHIDARE.RO is the only platform from Romania dedicated exclusively to the autoguidance systems for tractors. As an exclusive dealer in Romania for the autoguidance systems for tractors CHCNAV, an international company that has over 19 years of experience and it is present in over 100 countries.
We are also farmers for 28 years, and every product, before we put it on the market we test it in our own farms.

AUTOGHIDARE.RO - dealer exclusiv CHCNAV AUTOGHIDARE.RO este singura platforma din Romania dedicata exclusiv sistemelor de autoghidare cu precizie pentru tractoare.In calitate de dealer exclusiv in Romania al sistemului de autoghidare pentru tractoare CHCNAV , o companie internationala cu o experienta de 19 ani prezenta in peste 100 tari. Si noi facem agricultura si zootehnie de peste 28 de ani, toate produsele sunt testate la noi in ferme inainte de a le comercializa.