Agriplanta-Romagrotec

Cea mai dinamică expoziţie agricolă, în camp, din România


 

Agriplanta-Romagrotec


„Din pasiune pentru agricultură” este motto-ul sub care Agriplanta-Romagrotec reunește cu succes tot ce este mai important în agricultura românească începând cu primăvara lui 2011.

Desfășurat în câmp, pe o suprafață de peste 36 ha, evenimentul îmbină trei componente care îi asigură eficiența.

Agriplanta-Romagrotec înseamnă: expoziție în câmp, loturi demonstrative, demonstrații cu mașini agricole.

Agricultorii găsesc aici nu doar tehnică de calitate, ci și modele de succes de utilizare a mașinilor și utilajelor agricole, a input-urilor sau a soluțiilor pregătite de companiile din domeniu.

AgriPlanta-RomAgroTec este însă mai mult de atât. A devenit o platformă de socializare și de comunicare între agricultori și specialiști, dar și factorii de decizie din domeniu. În fiecare an au fost alături de noi reprezentanți din Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, APIA, AFIR, Direcțiile pentru Agricultură din întreaga țară etc.

Una dintre preocupările noastre este și cea de a fi un model pentru viitorii fermieri. Astfel, AgriKids este o întâlnire amuzantă și educativă cu cei mai mici dintre pasionații de agricultură. Aici se joacă, experimentează și învață cum să planteze, ce înseamnă o cultură sănătoasă, cum să respecte mediul și cât de important este să faci totul cu pasiune.

Scopul nostru estre să rămânem un reper și un suport pentru agricultorii români..

 
 

Despre noi


DLG INTERMARKETING este o companie de prestigiu care, începând cu anul 1995, organizează evenimente de amploare în domeniul agricol și forestier. Primul târg de agricultură ale cărui baze le-am pus în România este Agraria, ce se desfășoară la Cluj și care a devenit cea mai dinamică expoziţie agricolă din Transilvania.

AgriPlanta-RomAgroTec este cel de-al doilea eveniment agricol de anvergură organizat de noi. În 2011, lângă Fundulea, județul Călărași, am dat startul a ceea ce a devenit cea mai mare expoziție agricolă organizată în câmp din România. Am crescut cu fiecare an, astfel că în 2018 au fost prezente peste 200 de firme din 16 țări și 14.700 de vizitatori.

DLG INTERMARKETING SRL este parte a Societății Germane pentru Agricultură (DLG e.V.), o asociație profesională înființată în 1885, care are peste 30.000 de fermieri și specialiști în agricultură și industria alimentară și este lider mondial în organizarea de evenimente agricole.